Politica de confidentialitate

Iti multumim pentru interesul fata de compania noastra, produsele si/sau serviciile.Cand intri intr-o relatie de orice fel cu noi, ne incredintezi informatiile tale.


Introducere
Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti explice ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Iti luam in serios confidentialitatea si nu vindem niciodata liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile personale iti apartin, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta si sa le prelucram cu atentie. Nu oferim informatii unor parti terte fara a te informa. Aceste informatii sunt importante. Speram sa le citesti cu atentie.

Alte servicii
Acesta Politica de confidentialitate nu acopera aplcatiile si site-urile altor terti la care poti ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. Acest lucru excede controlului nostru. Te incurajam sa examinezi Politica de confidentialitate de pe orice site si/sau aplicatie inainte de a furniza date personale.

Cine suntem noi?
Patrick Jobs SRL-D, o societate cu raspundere limitata, constituita si functionand in conformitate cu legile din Romania, avand sediul social in Str. Theodor Aman Nr 22, Braila, Romania, numar de inregistrare in Registrul Comertului J09/912/2019, cod unic de inregistrare 41904915 (denumita in continuare "Patrick Jobs") este responsabila de prelucrarea datelor tale cu caracter personal pe care le colecteaza direct de la tine sau din alte surse.
Potrivit legislatiei, compania noastra este operator de date cu caracter personal. Pentru ca datele tale sa fie prelucrate in siguranta, am depus toate eforturile sa implementam masuri rezonabile pentru a proteja informatiile tale personale.

Cine esti tu?
Potrivit legislatiei, tu, persoana fizica beneficiara a serviciilor noastre sau persoana aflata intr-o relatie de orice fel cu noi, esti o "persoana vizata", adica o persoana fizica identificata sau identificabila. Pentru a fi complet transparenti in privinta prelucrarii de date si pentru a-ti permite sa iti exerciti cu usurinta, in orice moment, drepturile, am implementat masuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date si tu, persoana vizata.


Schimbari
Putem schimba aceasta Politica de confidentialitate in orice moment. Toate actualizarile si modificarile prezentei Politici sunt valabile imediat dupa notificare, pe care o vom realiza prin afisare pe site si/sau notificare pe e-mail.

Intrebari si solicitari
Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau doresti sa iti exerciti drepturile legale in legatura cu datele pe care le detinem sau daca ai ingrijorari cu privire la modul in care tratam orice problema de confidentialitate, ne poti scrie la adresa de e-mail contact@patrickjobs.ro.

Angajamentul nostru
Protectia informatiilor tale personale este foarte importanta pentru noi. De aceea, ne-am luam angajamentul sa respectam urmatoarele principii"
Legalitate, echitate si transparenta - Prelucram datele tale legal si corect. Suntem intotdeauna transparenti in privinta informatiilor pe care utilizam, iar tu esti informat corespunzator.
Integritatea datelor si limitarea scopului - Utilizam datele numai in scopurile descrise la momentul colectarii sau in noi scopuri compatibile cu cele initiale. In toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislatia. Luam masuri rezonabile pentru a ne asigura ca datele personale sunt corecte, complete si actualizate.
Securitate - Am implementat masuri rezonabile de securitate si criptare, astfel incat sa iti protejam cat mai bine informatiile. Cu toate acestea, retine faptul ca niciun site web, nicio aplicatie si nicio conexiune la internet nu este complet sigura.


De ce colectam aceste informatii?
Colectam informatiile tale in scopuri determinate si legitime care includ, dar nu se limiteaza la urmatoarele"

* In vederea incheierii sau executarii unui contract dintre tine si noi;
* Pentru a-ti raspunde la intrebari si solicitari;
* In scop de marketing, insa doar in situatia in care avem consimtamantul tau prealabil;
* Pentru a ne apara impotriva atacurilor cibernetice;
* Pentru a ne conforma legislatiei;
* Pentru constatarea sau revendicarea unui drept in instanta.


Care sunt temeiurile legale pentru preluarea datelor?
Ti-ai dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal - Retine ca iti poti retrage in orice moment consimtamantul prin urmarea instructiunilor de dezabonare ("unsubscribe") din fiecare e-mail sau prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail contact@patrickjobs.ro.
Prelucrarea este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre tine si noi.
Prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale - Ca de exemplu, pastrarea documentelor contabile pe o perioada de 10 ani.


Cum dezvaluim datele tale?
PatrickJobs poate transfera Datele, prin dezvaluirea sau acordarea unor drepturi de acces de la distanta, numai prin intermediul aplicatiilor securizate, unor terte parti, cum ar fi entitati afiliate si alti parteneri comerciali ai Patrick Jobs, care actioneaza in calitate de imputerniciti, procesand date cu caracter personal pentru si in numele PatrickJobs (de exemplu, stocare a Datelor pe servere tip "cloud", consultanti juridici si financiari, furnizori de servicii tehnice sau furnizori de servicii de asistenta la expediere), cu care PatrickJobs a incheiat acordurile contractuale necesare in conformitate cu reglementarile UE si nationale.
De asemenea, putem dezvalui datele tale catre parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un produs sau un serviciu.
Vom transfera Date catre terte parti exclusiv in masura necesara indeplinirii Scopurilor de Prelucrare aplicabile pentru care datele dumneavoastra sunt colectate si procesate.
Datele cu caracter personal colectate si prelucrate in Scopurile de Prelucrare descrise in aceasta Politica de Confidentialitate pot fi stocate pe servere situate in strainatate sau transferate catre entitati afiliate avand sediul in afara teritoriului Uniunii Europene. In situatia transferului de Date catre state terte, PatrickJobs va comunica intentia de transfer precum si statele terte vizate, scopul transferului si solicitarea consimtamantului, atunci cand un astfel de consimtamant este necesar potrivit dispozitiilor legale in vigoare.
PatrickJobs poate dezvalui Datele pentru a respecta prevederile legale sau ca raspuns la o cerere din partea unei instante sau a unei alte autoritati publice. PatrickJobs va putea, de asemenea, sa divulge informatiile, daca considera, cu buna-credinta, ca este necesar pentru a preveni sau impiedica savarsirea unor fraude sau limitarea consecintelor acestora, pentru a proteja PatrickJobs si angajatii sai sau pentru a respecta Termenii si Conditiile de utilizare.


Pe ce perioada stocam datele?
Datele cu caracter personal colectate si utilizate pentru prestarea Serviciilor si furnizarea Produselor de catre PatrickJobs vor fi stocate pentru o perioada de 5 ani de la incetarea relatiilor contractuale sau orice alta perioada mai lunga impusa de lege, regulamente sau norme aplicabile privind obligatii de pastrare a documentelor contabile sau solicitari ale autoritatilor publice.
Imediat dupa incheierea perioadei aplicabile de stocare, datele vor fi"
Ce masuri de securitate am luat?
Ca parte a administrarii Platformei, am luat masuri tehnice si organizatorice pentru a asigura un nivel de securitate corespunzator riscurilor pe care le comporta prelucrarea Datelor, in special prin utilizarea necorespunzatoare, distrugerea accidentala, accesarea ilegala sau neautorizata, pierderea, alterarea, divulgarea, manipularea intentionata sau accidentala, accesul tertilor, stergerea si modificarea. In acest scop, am dezvoltat si implementat politici de securitate a datelor si alte practici de confidentialitate. In plus, procedurile noastre de securitate sunt revizuite in permanenta pe baza noilor evolutii tehnologice. Pentru informatii suplimentare cu privire la practicile noastre de securitate, te rugam sa completati formularul de contact din sectiunea Contact a Platformei. Vei fi notificat cu privire la o incalcare a securitatii datelor, intr-o perioada rezonabila de timp dupa descoperirea unei astfel de incalcari, cu exceptia cazului in care un organism public abilitat determina ca notificarea ar impiedica o cercetare penala sau ar aduce prejudicii securitatii nationale. In acest caz, notificarea va fi amanata, conform instructiunilor unui astfel de organism. Vom raspunde cu promptitudine la intrebarile tale referitoare la o astfel de incalcare a securitatii datelor.

Care sunt drepturile tale?
* Dreptul de retragere a consimtamantului
* Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor tale
* Dreptul de acces asupra datelor
* Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete
* Dreptul de stergere ("dreptul de a fi uitat")
* Dreptul la restrctionarea prelucrarii
* Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre tine catre alt operator
* Dreptul de a te opune prelucrarii datelor
* Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri
* Dreptul de a te adresa justitiei
* Dreptul de o plangere in fata unei Autoritati de Supraveghere


Te rugam sa retii ca"
* Daca vrei sa iti exerciti drepturile, o poti face prin transmiterea unei cereri scrise, semnate si datate la adresa de e-mail contact@patrickjobs.ro
* Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Exista exceptii, de aceea fiecare cerere primite va fi analizata astfel incat sa decidem daca este intemeiata sau nu. In masura in care cererea este intemeiata, iti vom facilita exercitarea drepturilor. Daca cererea este neintemeiata, o vom respinge, insa te vom informa asupra motivelor refuzului si asupra drepturilor de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere si de a te adresa justitiei.
* Vom incerca sa raspundem solicitarii in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit in functie de diferite aspect, precum complexitatea cererii, numarul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica intr-un termen util.
* Daca, desi depunem toate eforturile, nu reusim sa te identificam, iar tu nu ne furnizezi informatii suplimentare pentru a reusi sa te identificam, nu suntem obligati sa dam curs solicitarii.


Intrebari, solicitari si exercitarea drepturilor
Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea informatiilor tale sau doresti sa iti exerciti drepturile legale sau ai orice alta ingrijorare cu privire la confidentialitate, ne poti scrie la adresa de e-mail contact@patrickjobs.ro.